One-stop-shop voor residentieel vastgoed.

Innoverende aanpak in verkoop residentieel vastgoed.
≈

Altro Vastgoed

Altro Vastgoed is een professioneel vastgoednetwerk met een innoverende verkoopaanpak. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat een vernieuwende kijk op uw vastgoed tot succes leidt.

U wenst uw vastgoed te verkopen en te genieten van onze extra dienstverlening? Wij komen langs met een professionele fotograaf om uw vastgoed op zijn best, via een doelgericht verkoopconcept op de markt te plaatsen. Samen bepalen we de verkoopmethode die het beste aansluit bij uw verwachtingen en die het meest geschikt is voor uw type vastgoed. We bekijken uw vastgoed vanuit diverse perspectieven en helpen u zo de bomen door het bos te zien zodat er spontaan nieuwe woonverhalen uit kunnen ontstaan.

Altro Projects

Altro Projects is als projectmakelaar gespecialiseerd in verkoop op plan (Wet Breyne) van nieuwbouwprojecten in Vlaanderen & Brussel. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde aannemers, projectontwikkelaars en private investeerders. Onze klanten bestaan deels uit eindgebruikers en deels uit beleggers voor wie wij tevens een verhuur- of herverkoopservice aanbieden.

Investeren of wonen, we maken er steeds een erezaak van om de klant doorgedreven te informeren in een aangenaam stappenplan.

Altro Invest

Altro Invest

Centraal aan de oprichting van Altro Invest is de overtuiging dat dienstverlening met betrekking tot investeren in vastgoed beter kan én moet. Wij brengen de nodige ervaring en competentie samen om investeringen of patrimonium te optimaliseren. Altro Invest is een uniek investeringsplatform met de focus op de particuliere vastgoedinvesteerder. Op basis van uw wensen naar locatie, rendement, type vastgoed en vele andere factoren gaan wij op zoek naar de ideale opbrengsteigendom. Dit gebeurt via een uitgebreid netwerk van bouwpromotoren en eigenaars. Eens we een goede investering gevonden hebben, kunnen we deze op een objectieve manier analyseren. Dit zowel commercieel, juridisch, fiscaal en bouwtechnisch.

Altro Home

Het interieur van uw woning maakt van uw huis een echte thuis. De juiste keuze van indeling, meubilair, kleuren en decoratie zorgt ervoor dat de woning een verlengstuk wordt van uw persoonlijkheid en u de rust en stijl zal vinden waar u naar op zoek bent. Het is voor veel mensen geen eenvoudige opdracht om het potentieel van een nieuw of bestaand pand te zien doorheen de brede waaier aan keuzemogelijkheden. Laat staan een combinatie te maken die er effectief voor zorgt dat men het gevoel krijgt thuis te komen. Altro Interieur wil u hier graag in bijstaan. Wij denken met u mee en ontzorgen u van A tot Z. Uw behoeften, wensen, stijl en beleving zijn steeds de rode draad doorheen onze samenwerking.