Living is a lifestyle.

Onze visie

Het interieur van uw woning maakt van uw huis een echte thuis. De juiste keuze van indeling,  kleuren, meubilair, verlichting en decoratie zorgt ervoor dat de woning een verlengstuk wordt van uw persoonlijkheid. Op die manier vindt u de stijl en de rust waar u naar op zoek bent. 

Het is voor de meeste mensen geen eenvoudige opdracht om het potentieel van een nieuw of bestaand pand te zien. Altro Interieur wil u hier graag in bijstaan. Wij denken met u mee en ontzorgen u van A tot Z. Uw behoeften, wensen, stijl en beleving zijn steeds de rode draad doorheen onze samenwerking.

Onze diensten

Interieurstyling

Wens je graag meer sfeer en beleving te brengen in één of meerdere ruimtes in je woning, maar weet je niet hoe er aan te beginnen of het ontbreekt je aan tijd? Je hebt reeds een idee hoe je jouw interieur zou kunnen vormgeven, maar vindt het moeilijk dit te concretiseren en uiteindelijk de juiste beslissingen te nemen? 

Wij luisteren graag naar je wensen en bekijken samen hoe we jouw droominterieur op maat kunnen creëren.

Home Staging

Bent u van plan om uw huidige woning te verkopen? Met een minimale ingreep, waarbij we gebruik maken van uw eigen meubilair, het verwijderen van overbodige en persoonlijke elementen… kunnen we zorgen voor een betere presentatie van uw woning of appartement. Een (tijdelijke) herinrichting, of het uitvoeren van kleine aanpassingen zoals schilderwerken,.. behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Ervaring wijst uit dat een mooie, rustgevende en sfeervolle presentatie van jouw woning, resulteert in een snellere verkoop.

Kopersbegeleiding nieuwbouw

Een nieuwbouwappartement of -woning kopen is een spannende reis waar veel bij komt kijken. Dat begrijpen we goed.

We nemen kopers vanaf het allereerste moment bij de hand en helpen ze om stap voor stap de juiste keuzes te maken.

Ook het interieuradvies kunnen wij voor u verzorgen. In nauw overleg doen wij er alles aan om uw woonwensen te realiseren.

Interieurontwerp

Hierbij wordt de ruimte(s) bekeken en opgemeten. Jullie wensen worden besproken en we bekijken samen de knelpunten.

Er wordt een moodboard gemaakt, grondplan, verlichtingsplan, 3D-plan en een shopping-lijst. Indien gewenst, kunnen ook vakmensen aangeraden worden.

Onze aanpak

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we de behoeftes van onze klant gedetailleerd in kaart.

2. Voorstel op maat

In een tweede fase volgt er een gepersonaliseerd voorstel op maat, hierin verwerken we al jullie wensen en eisen. Alles wat we besproken hebben, wordt in het voorstel opgenomen.

3. Gedetailleerde offerte

Voelt het plan voor de klant goed aan? Dan concretiseren we dit in een op maat gemaakte offerte.

4. Realisatie

Indien gewenst, coördineren we het volledige verdere proces. Zo kan u op uw beide oren slapen en alvast dromen over uw nieuwe interieur.

Heeft u nog vragen?

U kan ons steeds telefonisch of per e-mail bereiken. Wij horen graag van u. Hebt u liever dat wij contact met u opnemen of heeft u een specifieke vraag?

Persoonlijke gegevens

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vastgoed vragen.

Uw vraag