Nico Di Taranto

Vastgoedmakelaar (BIV 507046)

Contacteer Nico

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vastgoed vragen.

Mijn kantoor

Beschrijving

Mijn naam is Nico Di Taranto en zoals u het al hoort aan de naam heb ik Italiaanse roots. Mijn passie in vastgoed is ontstaan op mijn 18 jaar en op heden ben ik kantoorverantwoordelijke in Mechelen.

Door de jaren heen is mijn werkgebied uitgebreid van Antwerpen tot Brussel. Mijn visie is de mensen bijstaan met al hun vastgoedvragen, alsook de mensen begeleiden in aankoop en/of verkoop van hun droompand. Transparantie is hier van groot belang en zal door vele eerdere klanten kunnen bevestigd worden. Wij hopen ook u te kunnen helpen in uw vastgoedtransactie en staan u graag te woord in de nabije toekomst.

Mijn panden

Verkocht
Nieuwbouwproject te koop in Waarloos ! Wildemansstraat , Waarloos
Verkocht
Malinkav een uniek kleinschalig & modern nieuwbouwproject! Kerkhoflei 109, Mechelen
Verkocht
Laatste 2 appartementen te koop in dit trendy woonproject!!! Leuvensesteenweg 300, Mechelen
Verkocht
UITVERKOCHT!!! Olivetenvest 46-48, Mechelen
Verkocht
UITVERKOCHT! Aspergeveld , Mechelen
Verkocht
UITVERKOCHT!!! Battelsesteenweg 261, Mechelen
Verkocht
UITVERKOCHT!!! Aarschotsestraat 46, Vilvoorde Peutie