Helena

Paris

Vastgoedmakelaar
–  BIV
518026

Contacteer

Helena

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vastgoed vragen.

Mijn kantoor

Beschrijving

Met trots reflecteer ik op mijn academische reis aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen, waar ik mijn expertise heb ontwikkeld in de intrigerende domeinen van vastgoed en verzekeringen. Deze passie voor de vastgoedwereld nam al vroeg vorm aan, beïnvloed door enkele familieleden die werkzaam waren in de bouwsector. De unieke kans om mijn carrière te beginnen bij Altro Vastgoed in Mechelen was een mijlpaal die mijn enthousiasme voor dit vakgebied verder aanwakkerde.

Als vastgoedmakelaar-bemiddelaar ben ik gedreven om mijn kennis en vaardigheden toe te passen in de dynamische en steeds evoluerende vastgoedmarkt. Mijn opleiding heeft me niet alleen uitgerust met een solide theoretische achtergrond, maar heeft me ook voorzien van de praktische inzichten die essentieel zijn in de dagelijkse uitdagingen van het vastgoedvak.

Bij Altro Vastgoed ben ik toegewijd aan het leveren van hoogwaardige dienstverlening aan mijn klanten, waarbij ik streef naar optimale tevredenheid en succesvolle transacties. Mijn enthousiasme, gecombineerd met mijn gedegen opleiding, stelt me in staat om op een professionele en klantgerichte manier te werken.

Ik kijk ernaar uit om mijn carrière verder te ontwikkelen in de boeiende wereld van vastgoed, waarbij ik blijf streven naar excellentie en succesvolle samenwerkingen.