Totaalbegeleiding voor de particuliere investeerder.

≈

Onze visie

Altro Invest is een afzonderlijke business unit binnen Altro Vastgoedgroep dat particuliere investeerders, zelfstandigen, ondernemers,… begeleidt in hun zoektocht naar een zorgeloze vastgoedinvestering. Door zowel kopers als verkopers te adviseren streeft Altro Invest naar een lange termijnrelatie met hun klanten volgens het one-stop-shop principe: wij beschikken over een brede waaier aan informatie en expertise met betrekking tot de residentiële vastgoedmarkt om uw investeringsbeslissing te onderbouwen.

Laat u dan ook begeleiden door onze adviseurs en doe een beroep op onze vastgoed-gegevens, locatie-analyses en socio-economische inzichten om uw vastgoedstrategie te bepalen.

Onze diensten

Wij bieden Altro Invest aan als totaalconcept, maar u kunt evengoed een beroep op ons doen voor een aantal specifieke aspecten ervan. 

1. Investeringsadvies

Investeren in vastgoed is iets wat deskundig advies vereist. Laat u dan ook begeleiden door één van onze adviseurs en ontdek investeringsopportuniteiten en vastgoedtransacties in woonvastgoed.

2. Exclusief aanbod investeringsvastgoed

Wij selecteren voor onze klanten zorgvuldig uitgekozen beleggingsprojecten, met bijzondere aandacht voor architectuur, een optimale indeling van de appartementen én een locatie die vlot verhuurbaar is en een realistische meerwaarde biedt. U kunt dus prat gaan op een investering die loont.

3. Zorgeloos verhuren en beheren

Een degelijke administratieve en technische opvolging blijven de sleutel tot succes van iedere vastgoed-investering. Daarom werken we steeds samen met gespecialiseerde en ervaren partners om het beheer van jouw vastgoed zo vlot en zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

4. Vastgoedwaarderingen

Bij Altro Vastgoed kan je 7 op 7 terecht voor een realistische waardebepaling van je eigendom. De waarde van een woning bepalen is meer dan vierkante meters optellen. Er komt ook heel wat gevoel bij kijken. Wij bepalen samen met u een correcte en gemotiveerde prijs gebaseerd op reële cijfers.

5. Afwerkingspakket investeerders

Het appartement dat u koopt, is nog niet meteen verhuurbaar. Wij zorgen voor een uitgekiende basisinrichting. De huurder hoeft alleen nog meubels en huisraad mee te brengen.

Altro Investgarantie

Als investeerder bent u op zoek naar een betrouwbare partner die garanties biedt voor een maximaal rendement. Wij stemmen ons vastgoed af op de vraag die leeft in de markt. Op die manier verzekeren we een vlotte verkoop en is voor u als verhuurder het risico op leegstand gedekt. De Altro Invest Garantie bestaat uit 5 pijlers en biedt meer dan ooit zekerheden voor uw portefeuille:

  • Zekerheid van locatie
  • Zekerheid van rendement
  • Vastgoed met meerwaarde
  • Onze verhuurservice
  • Loyalty Incentives

Heeft u nog vragen?

U kan ons steeds telefonisch of per e-mail bereiken. Wij horen graag van u. Hebt u liever dat wij contact met u opnemen of heeft u een specifieke vraag?

Persoonlijke gegevens

Vul het formulier in wij beantwoorden graag al uw vastgoed vragen.

Uw vraag